Movimiento Social – Brotsanbert

Des de Brotsanbert continuem lluitant cada dia per un canvi en les polítiques de drogues… T’uneixes?

 

Serveis Brotsanbert

Som un despatx d’advocats multidisciplinari amb múltiples serveis

Cada assumpte que ens confie serà dut a terme pels nostres juristes amb l’eficàcia i la diligència que ens caracteritza perquè en BROTSANBERT sabem com, on i quan ajudar-li.

Recursos de multas online

Oferim un sistema mecanitzat de recursos de sancions per conducció sota els efectes del *cánnabis i tinença i/o consum del mateix o altres substàncies en la via pública.

Dret Cànnabis i Cànem

Treballem en diferents àmbits relacionats amb el cánnabis i el cànem: marc penal, règim administratiu i en l'àmbit mercantil i internacional.

Dret Penal

Aquesta branca del Dret és la principal especialitat del nostre Estudi Jurídic. En Brotsanbert portem la defensa d’assumptes penals de tot tipus.

Dret Civil

Treballem en matèries com: procediments de família i matrimonials, arrendaments urbà, dret de consumidors, accidents de trànsit, etc.

Dret laboral

Especialistes en sinistralitat laboral o accidents de treball, a més de comptar amb una gran experiència en la tramitació de prestacions davant l'Estat.

Dret administratiu

Anys d'experiència ens avalen en la resolució de conflictes en tots els nivells de l'administració, tant en via administrativa, com en via contenciós-administrativa.

Recursos de multas online

Oferim un sistema mecanitzat de recursos de sancions per conducció sota els efectes del *cánnabis i tinença i/o consum del mateix en la via pública.

Cànem Industrial Penal

Plans compliance per a la prevenció de delictes en l'activitat empresarial, així com una defensa especialitzada i centrada en la legalitat del cànem industrial.

Dret Mercantil Internacional

Treballem amb empreses que es troben en el nostre territori i operen a l'estranger, així com aquelles que pretenen operar ací i es troben en altres països.

Les lleis són semblants a les teles d'aranya; detenen al feble i lleuger i són desfetes pel fort i poderós. (*Solón d'Atenes (640 A. de C.-558 A. de C.) )