Movimiento Social – Brotsanbert

Des de Brotsanbert continuem lluitant cada dia per un canvi en les polítiques de drogues… T’uneixes?

 

Recursos de multes Online

qode-np-item

Registre i dades de contacte

qode-np-item

Descriu-nos el teu cas

qode-np-item

Enviament de documentació

qode-np-item

T'informarem amb la resolució

Com recórrer les teues multes Online

L’experiència i les milers de sancions recorregudes des d’Estudi Jurídic BROTSANBERT ens permet oferir-los, des del rigor i la professionalitat, un sistema mecanitzat de recursos de sancions per tinença i/o consum de cànnabis o altres substàncies en la via pública o per conducció sota els efectes d’aquestes, a més d’un servei integral per recursos de multes per a tots els usuaris de cànnabis i altres substàncies.

Registro

1r- Registre i dades de contacte

Per a iniciar un recurs ha de completar el formulari de registre si és la primera vegada que procedirà a recórrer una multa de forma online des de la nostra aplicació. Una vegada registrat, inicie sessió i trobarà un panell anomenat ``els meus casos`` on podrà gestionar tots els seus recursos.

2n- Descriu el teu cas

Des de l'apartat ``els meus casos``, podrà obrir un nou cas per a iniciar el recurs. Només haurà d'emplenar els camps del formulari on podrà explicar-nos amb detall el seu cas i triar entre els serveis que li oferim, com són: recursos de multes, *drogotest i contracte anual. Una vegada haja enviat el cas i realitzat el pagament d'aquest, ens posarem a treballar immediatament.

3r- Enviament de documentació

Per a cada recurs que realitze, podrà enviar-nos la documentació necessària o requerida per a procedir a la resolució del seu cas de manera confidencial i segura. Haurà d'adjuntar la sanció i sobretot tindre en compte la data de la denúncia.

4t- T'informarem de la resolució

Una vegada formalitze la realització del recurs, nosaltres ens encarregarem de la resta, no tindrà ni una molèstia més fins que el recurs siga resolt, modifiquem el domicili a l'efecte de notificacions i qualsevol notificació en relació amb la seua multa arribarà al nostre despatx, només tornarem a posar-nos en contacte amb vosté, previsiblement passat fins i tot més d'un any, per a comunicar-li el resultat aconseguit, que esperem siga, l'anul·lació de la sanció.

RECURSOS DE MULTES

La primera qüestió a resoldre és saber quan s’inicia el procediment, és a dir, quan comença a comptar el termini per a presentar al·legacions. Doncs bé, eixe moment es produïx a partir de l’arreplega de mans del funcionari de correus de la notificació amb l’acord d’iniciació. Ja siga a casa o en l’oficina de correus, és a partir d’ací quan tenim 15 dies hàbils per a pagar amb reducció o presentar les oportunes al·legacions.

Amb la recepció de l’acord d’iniciació, tenim tres opcions:

1.- Abonar l’import de la sanció bonificada al 50% (la mitat de l’import que indica la sanció) i renunciar a presentar al·legacions.
2.- Presentar al·legacions a l’acord d’iniciació, tenint present la importància de saber la data de notificació de l’acord d’iniciació per a poder presentar al·legacions en el termini correcte.
3.- Pagament reduït, renunciant a presentar al·legacions en via administrativa, i recorrent directament a la via contenciós-administrativa en el termini de dos mesos des que s’abona l’import bonificat de la sanció.

Els honoraris per recórrer la sanció en via administrativa ascendixen a 65€ (IVA inclòs). Per a socis d’associacions que col·laboren amb el nostre despatx els honoraris seran de 50€ (IVA inclòs).
Els honoraris per recórrer al jutjat, a la via contenciós-administrativa, serien de 120 € (IVA inclòs) per als membres de les associacions col·laboradores i usuaris terapèutics i de 150 € (IVA inclòs) per a la resta.

*Els preus establits són per a sancions de fins a 1.400€ , si la multa és superior a esta quantitat pose’s en contacte amb l’Estudi Jurídic.

* Els usuaris que puguen optar pel pagament amb descompte han de fer-ho a través de transferència bancària.

DROGOTEST

El més important és estar vigilant al moment de la notificació que ens remetran en les setmanes següents al moment de la denúncia, moment en el qual es notifica l’acord d’iniciació que suposa la confirmació del positiu de presència de cannabis en l’organisme. A partir d’eixe dia tenim 20 dies naturals (diumenges i festius inclosos) per a prendre la decisió que considerem més oportuna.

Com sabem la sanció és de 1.000 EUR i la retirada de 6 punts del carnet de conducció, i les opcions són les següents:

• Pagament reduït de 500 EUR en els primers 20 dies des de la notificació de la confirmació de la sanció. Això suposa perdre 6 punts i renunciar a recórrer en via administrativa, existint la possibilitat en eixe cas de recórrer a la via contenciós-administrativa en el termini de dos mesos des que es paga la sanció amb reducció.

• Recórrer la sanció, havent d’indicar-nos, en qualsevol cas la data de notificació.

El preu del servici serà de 242 EUR (IVA inclòs).

El preu per recórrer a la via contenciosa ha de ser concretat directament cridant a l’Estudi Jurídic al 966 966 036.

CONTRACTE ANUAL

Per una quota anual de 75 € (IVA inclòs) et representarem en tots els procediments administratius-sancionadors per infracció de la Llei de Seguretat Ciutadana (tinença o consum en la via pública) i de la Llei de Tràfic (per conducció amb presència de cannabis en l’organisme)

Amb aquesta quota tramitarem totes les al·legacions i recursos que en nom teu s’hagen de tramitar en via administrativa per infracció dels articles 36, apartat 16, 17. 18 i 19 de la Llei Orgànica 4/2015, de 30 de març, de protecció de la seguretat ciutadana (tinença) i per l’article 14.1 de la Llei Sobre Trànsit, Circulació de Vehicles de Motor i Seguretat Viària (drogotest) .

El present contracte tindrà caràcter anual en tots els casos, i entrarà en vigor el dia en què siga abonat l’import dels honoraris en el compte bancari establit.

No es recorreran sancions que hagen sigut notificades al sancionat en data prèvia al pagament dels honoraris convinguts en el compte bancari, és a dir, prèviament a l’entrada en vigor del present contracte.