Movimiento Social – Brotsanbert

Des de Brotsanbert continuem lluitant cada dia per un canvi en les polítiques de drogues… T’uneixes?

 

Estudi Jurídic Brotsanbert

Especializados en temas de salud pública, con especial referencia al cannabis, de siniestralidad laboral y responsabilidad civil.

BROTSANBERT és un despatx d’advocats amb més de 15 anys d’experiència i especialitzat sobretot en dret penal, civil, mercantil, administratiu i laboral. En concret, estem especialitzats en delictes contra la salut pública, amb especial atenció al cànnabis. Així mateix, encara que portem tot tipus de procediments (divorcis, herències, contractes o reclamacions de quantitat, etc.), hem desenvolupat una gran especialització en procediments civils i mercantils on el cànnabis està present: accidents de tràfic amb presència de cànnabis i problemes amb les asseguradores o constitució d’empreses i redacció de contractes mercantils relacionats amb l’emergent sector del cànnabis.

Quant al dret administratiu, també comptem amb especialistes en la matèria, realitzant tot tipus de treballs relacionats amb esta branca del Dret. A més, comptem amb un programa de recursos contra sancions per consum o tinença de substàncies estupefaents i contra sancions per presència de drogues en conducció (drogotest): havent presentat contra aquest últim procediment, una demanda davant del Tribunal Europeu de Drets Humans.

També comptem amb una àrea de dret laboral formada per un graduat social i un equip d’advocats amb experiència i diligència en la resolució de qualsevol tipus de procediments d’esta matèria, en especial, els relatius a les reclamacions per incapacitat laboral i accidents de treball.

En Brotsanbert no sols som advocats, sinó un equip humà que posa al client en el centre i que compta amb personal administratiu i col·laboradors experts en altres àrees del coneixement, que fan que el nostre treball siga més senzill i que l’atenció al client siga més immediata i completa.

Proximitat i confiança

Creiem que la confiança és absolutament necessària en l'exercici del nostre ofici. Per això treballem des de la proximitat amb una atenció personalitzada en cada cas concret.

Professionalitat

Cada cas és portat amb l'estricte rigor tècnic que ens aporta l'experiència i l'estudi detingut de la matèria concreta per a oferir-te el millor servici.

Especialització

La nostra especialització multidisciplinària i el treball en equip ens aporta una visió tècnica molt més profunda que, en la pràctica, es tradueix en una defensa molt més completa.

Compromís social

La justícia no sols s'ha de reduir a l'àmbit dels tribunals, per la qual cosa treballem braç a braç amb aquells projectes que pretenen construir una societat més justa.

Múltiples Servicios

En BROTSANBERT volem ajudar-te i per a això, oferim diversos serveis entre els quals la possibilitat de recórrer multes de forma online.

Equipo Multidisciplinar

Comptem amb un gran equip d’experts especialitzats amb més de 15 anys d’experiència nacional i internacional.

Despachos en las principales ciudades

Comptem amb quatre despatxos d’advocats situats al Pinós (Alacant), Alacant, València i Barcelona.

2234

Casos guanyats

587

Clients satisfets

245

Conferències

12

Professionals

Contacta con Brotsanbert

Ayuda de forma inmediata y sin compromiso.