Movimiento Social – Brotsanbert

Des de Brotsanbert continuem lluitant cada dia per un canvi en les polítiques de drogues… T’uneixes?

 

Dret penal

Aquesta branca del Dret és la principal especialitat del nostre Estudi Jurídic. En Brotsanbert portem la defensa d’assumptes penals de tot tipus (tràfic de drogues, homicidis, assassinats, estafes, apropiacions indegudes, etc.).

Més de 15 anys d’experiència en judicis penals ens avalen com un despatx de referència on pots confiar qualsevol classe de problema relacionat amb un delicte pel qual se t’estiga investigant.

La nostra empresa compta amb advocats penalistes especialitzats en diverses tipologies de delictes, per la qual cosa depenent dels contorns de l’assumpte, el mateix es portarà a terme per un dels nostres experts en la concreta matèria.

Encara que el tràfic de drogues siga la matèria on tots els membres del Despatx som grans experts (per ser un dels delictes més comesos), també tenim experts en la defensa d’homicidis, assassinats o delictes contra la propietat, per exemple.

Per tant, si estàs embolicat en una d’aquestes situacions desagradables on se t’imputa la comissió d’un fet delictiu o has patit les conseqüències d’un delicte i la teua posició és la de víctima, no dubtes a posar-te en contacte amb nosaltres.

Discreció ,Professionalitat, y Component humà, són els nostres senyals d’identitat i les eines per a aconseguir solucionar els teus problemes de la forma més eficaç i efectiva possible.