Movimiento Social – Brotsanbert

Des de Brotsanbert continuem lluitant cada dia per un canvi en les polítiques de drogues… T’uneixes?

 

Dret Cànnabis i Cànem

Marc penal

15 ANYS D’EXPERIÈNCIA

En el marc d’un assessorament integral en relació al negoci del cànem industrial, oferim un servei especialitzat, fiable i efectiu, en l’àmbit penal a causa dels més de 15 anys d’experiència com a advocats penalistes en el sector del *cánnabis en general, que inevitablement comporta un treball continu d’actualització i perfeccionament en la protecció de qualsevol activitat relacionada amb el cànem industrial.

Els nostres serveis en l’àmbit penal són necessaris i útils per a qualsevol persona física o jurídica que es relacione d’alguna manera amb el cànem industrial. Tant si es treballa en la producció, processament, distribució o venda, és imprescindible l’elaboració d’un pla previ enfocat a la prevenció de qualsevol conducta delictiva, així com l’assegurament d’una defensa efectiva durant 24 hores els 365 dies de l’any.

En concret, els serveis que oferim són l’elaboració de plans *compliance per a la prevenció de delictes en l’activitat empresarial, així com una defensa especialitzada i centrada en la legalitat del cànem industrial, que ha de quedar al marge de l’àmbit de la persecució del Codi Penal i de les convencions de fiscalització d’estupefaents i psicotròpics.

PERQUÈ ÉS NECESSARI UN PLA COMPLIANCE?

Es tracta d'una exigència legal a qualsevol empresa.

Neutralitza el risc de condemna de la persona jurídica.

Acredita la legalitat del cànem industrial i els seus derivats.

Prevé davant fallades en el producte durant tot el seu cicle.

Prevé al grup dels comportaments negligents de qualsevol individualitat.

Ajuda en la defensa legal del cànem industrial.

Règim administratiu

Àmbit mercantil i internacional

En Brotsanbert estem especialitzats en tot el que es referix a la indústria del cannabis. Des de fa vint anys hem estat assessorant a moltes de les empreses que s’han instaurat al voltant de la planta del cannabis. Grow shops, bancs de llavors, empreses que cultiven cànem industrial, productors de CBD o empreses que vullguen aplicar per a l’obtenció d’una llicència per a produir cannabis psicoactiu per a fins terapèutics, poden trobar en el nostre assessorament una resposta professional i fonamentada en dret per a començar un nou negoci minimitzant al màxim els riscos derivats de la falta d’una regulació clara i taxativa d’estes activitats.

A més, comptem amb experiència internacional en el sector; coneixem com estan evolucionant les empreses de països o estats que han regulat el cannabis amb fins terapèutics o recreatius; i, sabem molt bé les necessitats d’una indústria florent i amb un gran potencial d’expansió per tot el món.

Des de fa anys estem treballant en protocols d’actuació que permeten a les empreses treballar amb total transparència i normalitat en un sector que va per davant de l’aprovació per part dels legisladors, d’una regulació que oferisca seguretat i dignitat a empreses que operen en aquest mercat.

També cal tindre en compte la constant i ràpida evolució d’aquest mercat, no sent només estos tipus d’empreses esmentats en el primer paràgraf els que estan o estaran al voltant de la indústria del cannabis. L’objectiu de la regulació és reconéixer la llibertat dels usuaris i protegir la seua salut i seguretat, per tant, són estos dos últims camps els que van a potenciar-se per part del sector. En Brotsanbert comptem amb experiència en assessorament a empreses d’anàlisi de substàncies o qualsevol altra del sector l’objectiu dels quals és protegir la salut i seguretat dels consumidors.

Per tant, si pertanys a una empresa del sector o estàs interessat a començar un negoci al voltant de la planta del cannabis, pots posar-te en contacte amb nosaltres per a rebre l’assessorament més professional, amb la informació més actualitzada i amb la confiança d’estar assessorats per un equip d’advocats amb molta experiència i diligència en un sector que està expandint-se cada vegada més a Espanya.

Internacional

El dret mercantil internacional és el dret que governa les relacions comercials que tenen lloc o que produeixen efectes fora de l’àmbit territorial d’un Estat. En aquest àmbit treballem amb empreses la seu principal de les quals es troba en el nostre territori i que operen en el estranger, així com aquelles empreses que pretenen operar ací i que es troben en uns altres països.

En aquest tipus de negoci és de vital importància tindre un assessorament previ a la realització de l’activitat, així com una contínua relació d’assessorament per a evitar futurs problemes. En aqueix sentit, treballem perquè totes les actuacions d’aquestes empreses s’emmarquen dins dels paràmetres legals en tot allò relatiu a contractes internacionals, la compravenda internacional, la propietat intel·lectual i industrial i la solució de controvèrsies comercials internacionals.

Per a una prestació òptima del servei, comptem amb despatxos col·laboradors en diversos països d’Europa, així com als Estats Units i Amèrica Llatina, que coneixen la realitat social i jurídica d’aqueixos llocs i amb els quals treballem els assumptes de forma conjunta.