Movimiento Social – Brotsanbert

Des de Brotsanbert continuem lluitant cada dia per un canvi en les polítiques de drogues… T’uneixes?

 

Associacions i clubs

assistència completa

Assessorament continu

Contacte 24 hores

Telèfon d'emergència disponible les 24 hores

Gestió de tràmits

Gestió de qualsevol tràmit amb l'Administració

Assessorament sobre:

Prevenció general i reducció de riscos

EXTENSA I CONTÍNUA EXPERIÈNCIA

Defensa penal

EXTENSA EXPERIÈNCIA EN PROCEDIMENTS PENALS

En Brotsanbert tenim un gran equip d’advocats amb un alt grau d’especialització en delictes contra la salut pública, especialment els relacionats amb el cànnabis, i una àmplia i dilatada experiència professional en la defensa dels interessos d’associacions i clubs.

Més de 15 anys d’experiència en la defensa de l’autocultiu col·lectiu, amb al voltant del 85% d’absolucions en aquests temes concrets, el que ens ha fet contribuir al desenvolupament d’una jurisprudència sobre l’apilament anual de cánnabis per a l’autoconsum.

Defensa penal
Prevenció

CANNABIS MEDICINAL

Prevenció de riscos

Les associacions cannábiques, cobren especial rellevància quan acudeixen a elles persones malaltes que saben que el cánnabis podria ser beneficiós per a la seua patologia, malaltia, o malaltia, però no saben bé com, ni quan, ni de quina manera consumir-ho, complint així aquestes associacions, una important labor social, promovent projectes orientats al coneixement de les propietats i usos medicinals del cànnabis i els seus derivats sempre sota el principi de responsabilitat.

A Espanya hi ha més de 200.000 usuaris de cànnabis medicinal. El ventall de malalties tractades amb cánnabis va des del dolor crònic amb diversos orígens a malalties inflamatòries cròniques, des de trastorns neurològics fins a malalties associades a pèrdua d’apetit o nàusees, des d’afeccions psiquiàtriques fins a molts altres quadres patològics.

Des de fa anys, hem implementat plans compliance de prevenció del delicte i protocols d’actuació per a més de 250 associacions *cannábicas i clubs socials de cánnabis en tota Espanya.