Movimiento Social – Brotsanbert

Desde Brotsanbert seguimos luchando cada día por un cambio en las políticas de drogas… ¿Te unes?

 

Joan Bertomeu i Castelló, membre del despatx BROTSANBERT, participa a una taula de debat sobre la normalització del cannabis.

Joan Bartomeu mesa debate

Joan Bertomeu i Castelló, membre del despatx BROTSANBERT, participa a una taula de debat sobre la normalització del cannabis.

Ahir 18 de Maig de 2017, va tindre lloc el debat organitzat pels amics de Castelló Cannabis Club i recolzat per Compromís per Castelló i Castelló en moviment al saló d’actes de la Casa dels Caragols (seu de la Generalitat Valenciana de Castelló) , on van participar diferents actors socials que van aportar les seues perspectives sobre el debat social del cànnabis.

 

            En la taula de debat va participar en nom de l’Estudi Jurídic Brotsanbert el nostre company advocat i criminòleg Joan Bertomeu i Castelló, que va compartir debat amb Guillermo Velasco (professor de bioquímica de la UCM i fundador de l’Observatori de Espanyol del Cànanbis Medicinal), Francisco López (Associació PATIM), Francisco Javier Catalán  (Intendent Cap de la Policia Local de Borriana), Jaume Agost (Treballador Social) i Pau Calatayud (Castelló Cannabis Club), i com a moderador el sociòleg castellonenca, Joan Carles Usó.

            Del debat es van extraure conclusions molt semblants, i coincidències en relació a la crítica a la inseguretat jurídica i desinformació que trobem en el context actual per part de totes les parts. L’acte fou molt animat amb una bona afluència d’un públic que va participar activament amb moltes interpel·lacions i preguntes als ponents. Finalment l’acte va acabar amb una exigencia d’implicació al legislador per a solucionar la situació d’inseguretat actual amb una regulació integral i efectiva.

            Respecte a la intervenció del nostre company, Joan Bertomeu aquesta va estar centrada en aspectes de política criminal i en les beneficis que pot suposar per a la societat la regulació de les associacions i clubs de consumidors de cannabis, que va motivar que es posara el focus en l’opinió dels ponents i del públic en el debat sobre les diferents models de regulació i la probable necessitat social de convivència entre ells.

 

            Per últim, agraïr als amics de Castelló Cannabis Club de convidar-nos de nou a un acte tan rellevant i necessari per continuar avançant en el debat social sobre la regulació del cànnabis.

 

 

Despacho Brostanbert
perea.pinoso@gmail.com
Sin comentarios

Dejar un comentario